Project description

Pentru USMF unde s-a preconfigurat necesitatea de a avea domenii multiple a fost utilizata platforma Drupal, care permite gestionarea conținutului pentru mai multe domenii într-o singură instalare. Aceasta poate fi realizată prin utilizarea modulelor de tip multisite și Domain Access, care permit gestionarea conținutului în funcție de domeniu.

Drupal este o platformă open-source, flexibilă și scalabilă, care oferă un set puternic de caracteristici pentru construirea și menținerea unui website cu domenii multiple.

Website-ul pentru universitatea de medicină a fost construit utilizând Drupal pentru a gestiona conținutul pentru diferite domenii specifice, cum ar fi departamentele de anatomie, chirurgie, pediatrie, etc. Modulele Drupal Domain Access sau Domain Group permit personalizarea conținutului pentru fiecare domeniu specific. De exemplu, un departament poate avea propriul design și structură de meniu, dar în același timp să fie integrat în site-ul principal al universității.

Adițional au fost utilizate și alte module precum Organic Groups, Webforms, și Views pentru a extinde funcționalitatea site-ului, cum ar fi crearea de formulare pentru cereri de informații sau înscrieri la programe de studiu, sau pentru a oferi acces la baze de date de cercetare sau publicații științifice.

Este important sa încredereți dezvoltarea acestui site unui dezvoltator experimentat în Drupal, pentru a vă asigura că site-ul este construit și configurat corect pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Site type
Website
CMS
Drupal